donderdag 29 januari 2015

druk, druk, druk...

Hij zit er bijna op deze eerste volledige dag. Na een  korte nacht op de bus was het een goed gevulde dag. Het was zeker lachen geblazen bij het maken van de kamers. Hoeslakens waren plots te klein, donsdekens te groot en koffers te vol om de kast die ze maar kregen deftig te vullen.
Het eten wordt gesmaakt. Het sneeuwt al de hele dag en er wordt nog meer sneeuw verwacht. (wel tot een meter meer!) De eerste verkenning startten we in de straten van Valmeinier. Zo leerden de leerlingen zich oriënteren in dit bergdorp. Na de verkenning kon er rustig genoten worden van een warme douche. Om 17 uur werden onze stemmen gesmeerd tijdens de zangstonde en genoten we van "Safety First".
Om de dag af te sluiten werden schooldoorbrekende spelletjes gespeeld in het hele hotel. Ze  kropen onder de wol... even genieten van wat rust... voor iedereen. Zo staan we morgen scherp om om 9.00 uur de eerste skilessen te beginnen of de eerste berg te bedwingen.

8 opmerkingen:

  1. kelly vandenberghe29 januari 2015 om 23:02

    Super mooie foto!Blije gezichtjes ,doet deugt ze zo te zien.
    Nog heel veel plezier daar en wacht vol spanning op de volgende foto's x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hele mooie foto en amuseer jullie maar

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een kleurrijke bende ! Allemaal contente gezichtjes. Geniet ervan. Tot gauw. nn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ilse de middelaer30 januari 2015 om 11:30

    leuke groepsfoto, iedereen ziet er happy uit ...khoop da lara zich al veeeeeel beter voelt ...vele leute allemaal ginder!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. iedereen ziet er zo tblij uit! :D ik herken het daar nog iedereen is zo in een verschillend kleurtje & zaterdag allemaa de berg op waarschijnelijk veel plezier & tot woensdag iedereen :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Supercontent dat ze goed zijn aangekomen. Maïté lijkt erg gefascineerd door 'de sneeuwbal' smile...... !!!!!!! Veel plezier iedereen xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit zal zeker een top week zijn geweest !!! Mauro heeft zeker en vast veel plezier beleeft !!! :D

    BeantwoordenVerwijderen