zondag 2 februari 2020

Wat een lange nacht/dag

Vanochtend wekte de chauffeur ons wel héél erg vroeg. De haan/chauffeur kraaide al om 4.45 uur omdat we aan de laatste grote stopplaats kwamen voor we onze bestemming bereikten.
Van slapen kwam nadien uiteraard niets meer in huis. :-)
Na een laatste, vlotte rit kwamen we rond 8.15 uur aan in ons hotel. De oh's en ah's voor de sneeuw volgden elkaar in sneltempo op. Daarna konden we inchecken, mochten we van het mini-ontbijtbuffet of de rest van ons zelfgemaakte ontbijt smullen. De spanning voor de kamerverdeling veranderde snel in blinkende pretoogjes. Oh... wat hadden we geluk: we moesten ons bed niet zelf opmaken... Na het middageten  (fishsticks met aardappelwedges en koud buffet of bulgursalade) moesten we onze ski's gaan passen in de skikliniek. Dat verliep erg vlot en zo was er nog tijd over om een korte verkenningswandeling te houden in de omgeving van het hotel. De sneeuw lonkte naar ons en zo belandden we samen met de school van Sint-Niklaas in een spontaan sneeuwballengevecht. We zochten een mooi plaatsje om een foto te nemen voor het thuisfront.
Na het vieruurtje konden we eindelijk genieten van een verfrissende douche. Zo konden we fris en monter uit volle borst meezingen tijdens de zangstonde.
Onze maagjes knorden alweer. Gelukkig stond er lekkere kip met rijst en verse currysaus of farfalle met pesto op het menu.
De oogjes zagen we met de minuut kleiner worden. Na een ontspannende avondactiviteit (yoga) en een verhaaltje voor het slapengaan; waren ze klaar voor een reisje naar dromenland. Dit zal waarschijnlijk beter lukken dan de vorige nacht.
Hopelijk dromen ze van hun eerste skilessen. Na een vruchtbare vergadering gaan ook uw verslaggevers ter plaatse van een welverdiende nachtrust te genieten. 😃

7 opmerkingen:

  1. Hartelijke dank aan de verslaggeefters ter plaatse voor de mooie samenvatting van jullie eerste dag! Wij gaan nu ook met een gerust hart kunnen gaan slapen!
    Morgen voor velen de eerste keer op de latten, zo spannend!!
    We kijken al uit naar het volgende verslag hoe dit zal verlopen zijn!!
    Sweet dreams allemaal
    En een dikke kus voor Thibo! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Juffen voor deze late update.
    Fijn om weten dat alles goed gaat.
    Slaap wel
    Patrick & Iryna Voermantrouw-Machulkina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super om te lezen. Kijk al uit naar de volgende update. Slaapwel kindjes , en morgen met volle moed op de latten. Succes iedereen. En hou het veilig. Manon je wordt enorm gemist. We love you xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goedemorgen, super om dit te lezen. Hopelijk allemaal zalig geslapen. Heel veel plezier op de ski's. Wij zijn hier een beetje jaloers hoor. Lieve groetjes aan iedereen en een knuffel voor Louise. Henk, Tine en Jules

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goede morgen, leuk om dat allemaal te lezen. Geniet van de sneeuw, hier regent het.
    Veel skiplezier! Knuffels voor Louise, groeten aan iedereen.
    Mamie en opa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super!amuzeer jullie allemaal en veel plezier op de latten vandaag!merci aan de Juffen voor de updates!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo iedereen, het ziet er daar heel gezellig uit met al die blije gezichten.
    Fijn dat we via de updates jullie “avonturen” kunnen volgen. Bedankt aan de juffen!! Nu nog veel plezier op de latten.
    Dikke knuffels voor Hamza!!
    Mama,papa en Soha

    BeantwoordenVerwijderen