woensdag 23 maart 2022

Samen spelen: een echt klein gelukje

Vanmorgen was het superspannend. We mochten met zijn allen vertrekken aan de Front de Neige aan de grote lift. We waren meer dan op tijd en de stralend blauwe lucht deed ons al verlangen naar het uitzicht boven op de berg. Veel tijd om na te denken was er niet , want Julien en Stéphanie namen ons meteen mee de lift op. Stéphanie wachtte ons boven op, Julien zorgde ervoor dat iedereen mee was. Het uitzicht boven was formidabel. De juffen volgden ons even later en zagen dat het goed, neen, supergoed, was. We zijn supertrots op onze skiërs. Zelfs onze skimoni's zijn onder de indruk. Morgen doen we waarschijnlijk een piste extra. Vandaag was het een groene piste, morgen komt er misschien wel een stukje blauw bij. 
Veel tijd om te rusten was er niet, want we mochten als eerste aanschuiven aan het buffet. Na een beetje platte rust, trokken we met alle scholen samen naar beneden om het gezamenlijk spel te spelen. Zonder het wedstrijdgevoel, maar wel met fairplaybekers en puzzelstukken die we nodig hadden om de avondactiviteit te verdienen. Een heus swingpaleis zette Le Junior op stelten: introronde, achteruitronde, meezingronde, neurieronde,... Rood, geel, groen of blauw: iedereen deed even enthousiast mee. Zo zorgden samen voor een meer dan geslaagde avond. Op naar morgen.




9 opmerkingen:

  1. Opnieuw bedankt voor de leuke foto en update. Klinkt allemaal heel erg leuk. Vele groetjes en dikke knuffel voor Caseytje 🥰.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooie foto , ze zien er allemaal gelukkig uit ..bedankt voor de goede zorgen.
    Dikke kus aan Dario 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk te lezen dat ze zich amuseren! We zijn zo benieuwd naar de verhalen...
    Dikke zoen en knuffel voor Jonah x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt voor de mooie foto, groetjes aan megan x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Opnieuw een prachtige foto! Kunnen bijna niet wachten om alle verhalen te horen! Een hele dikke knuffel voor Amalia ❤

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleuke foto! We zijn al zeer benieuwd om alle verhalen te horen!! Veel plezier nog en we kijken al uit naar de volgende update!
    Dikke kus aan Amélietje!! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie foto! Ik zag ze gisteren staan op de webcam !

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke foto. Bedankt voor de update elke dag. Zo te zien hebben ze de reis van hun leven. Dikke knuffel voor Jens.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Kenneth Entwistle24 maart 2022 om 20:16

    Mooie foto! Jullie genieten zo te zien volop! Dikke knuffel voor Amalia!

    BeantwoordenVerwijderen