donderdag 24 maart 2022

Volop genoten


Ook vandaag werden we gewekt door de eerste zacht oranje tinten van de zon die boven de bergen kwam piepen. Na een stevig ontbijt met warme croissants voelden we, dat het een gewoonte is geworden, om steeds op tijd met de skibotten en de skilatten aan de lift te staan. Ze keken uit naar Stéphanie en Julien om zo snel mogelijk naar boven te gaan. Wist je dat we vandaag op de webcam te zien waren?

Stralende gezichtjes op de piste (wat zijn ze makkelijk ze gemakkelijk te herkennen met hun groene helmhoesjes 😄)

Na een stevig middagmaal (lasagna bolognaise) hadden we alweer genoeg energie om beneden nog wat te genieten van wat sneeuwpret. We gleden, maakten sneeuwkunstwerken, speelden samen met de Broederschool uit Sint-Niklaas en genoten van het zonnetje en het uitzicht.

Na een verfrissende douche en een aflsuitende zangstonde waren ze klaar om feest te vieren. Het feest bestond uit 3 delen: een feestmaaltijd met tortilla's en salsa,  frietjes, hamburger en taart, een dankviering en een fuif(je). Het liep allemaal wat uit, want de sfeer was opperbest. Dat kon je al zien op instagram. Voor één keer, moest het van de directeur van het hotel, niet om  21 uur stil zijn. Hoe laat het dan wel werd??? .... We kunnen jullie wel met een gerust hart vertellen dat jullie lieverdjes allemaal in dromenland liggen. Dromen van de gemaakte herinneringen en stilletjes ook al verlangen naar thuis. 😍

5 opmerkingen:

  1. Wat doet het deugd om te zien hoe goed ze het daar stellen! Ze brengen ongetwijfeld super mooie verhalen mee naar huis! Geniet morgen nog van jullie laatste dagje! Dikke knuffel! Je zusje verlangt ook alweer om je terug te zien! Elke ochtend kijkt ze naar de nieuwe foto! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn om dit te lezen.
    Leuk filmpje, zo kunnen we wat meegenieten van de sfeer.
    Geniet van jullie laatste dag morgen.
    Dikke zoen voor Bente.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Denk dat megan een mooie reis zal hebben , groetjes aan haar xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het ziet er daar fantastisch Leuk uit . Geniet met zen allen van jullie laatste dagje. We kijken al uit om Dario terug te zien morgen .
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. veel plezier op de laatste dag Veilig terug thuis Mammie Morgane

    BeantwoordenVerwijderen