maandag 21 maart 2022

Stralende dag



 De zon en de juffen wekten jullie spruiten om 7 uur. Net vroeg/laat genoeg om op tijd aan het skikot te staan, onze skibotten aan te doen en naar de Jardin de Neige te gaan. Daar werden we opgewacht door onze Franstalige skimoni's: Stéphanie en Julien. Dat extra woordje Nederlands dat ze spraken, brak al heel snel het ijs. De piste ligt er 's morgens héél goed bij. Ideaal om te leren skiën. Om 11.30 uur zagen we alleen maar glunderende (en een beetje vermoeide) gezichtjes terugkeren. 
De hongerige maagjes werden gretig gevuld door verse pizza. Zo deden we genoeg energie op om tot in Valmeinier 1500 een leer- en speelwandeling te maken. Je zag vast al ons filmpje op Instagram. De hinderlaag voor de Broederschool uit Sint-Niklaas was een succes. De sneeuwballen vlogen rond ieders oren. Gelukkig stond de bus ons op te wachten in Valmeinier 1500 om ons veilig terug naar boven te brengen. Na de sfeervolle samenzang (Heist zou Heist niet zijn, als ze de polonaise niet zouden gestart hebben 😀), smaakte de kippenschnitzel en de pureekakjes (= pomme duchesse 😂) extra goed. 
We hadden nog even tijd om ons te douchen en onze mooiste tenue aan  te trekken voor de casinoavond. 
Na het verhaaltje, de goede nachtknuffels en "love you too's" was het snel stil. Het was best wel een vermoeiende dag. (ook voor de juffen )
Slaapwel... Zzzzz... 

7 opmerkingen:

  1. Amai iedereen ziet er superknap uit. Bedankt voor de foto's en update van de leuke dag. Vele groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's , veel plezier, groetjes aan megan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor de update en de foto's.
    Veel plezier vandaag!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige foto's. Ze stralen allemaal. Veel plezier verder! Groetjes x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuke foto! Stralende gezichtjes :) x

    BeantwoordenVerwijderen