zondag 10 maart 2024

Oeps… ze slapen nog niet…

 Nadat het een hele week supersnel stil was, neemt vanavond de (over)vermoeidheid bij sommigen de bovenhand. De hotelgeluiden (de lift, het aan- en uitspringen van de lichten, de toeristen die langs de straat passeren langs het raam,…) laten hun fantasie op hol slaan. 

We stelden hen gerust en hopen dat ze snel in dromenland zijn, want morgen is het vroeger dan normaal dag… 🤞🏼Slaapwel

8 opmerkingen:

  1. Voor alle Juffen: DIKKE bedankt en PROFICIAT voor al het werk en de betovering in de ogen van de OLVOkinderen.!!!!!! Goede thuisreis !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aan iedereen die dit heeft waar gemaakt, dikke pluim, en WELGEMEENDE DANK U WEL. veilige reist terug en we zijn in blikde verwachting Alex terug thuis te hebben. Ook al weten we dat hij eeb top weekje zal gehad hebben. Hij werd tich wel gemist ❤️❤️❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bonne route. Mama van Gwendoline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Genieten jullie maar van de laatste uurtjes! Bedankt aan alle juffen die zich zo ingezet hebben om van de sneeuwklas/vakantie een super vakantie te maken! Grtjs aan JENS

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Welkom terug. Onze gebeden jullie vergezellen 🙏😘😍
    Mama van Jef

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Iemand die weet wanneer en hoelaat ze thuis komen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het zit er bijna op voor jullie. Hou de dingen die je geleerd hebt in je hoofdje,en leuke momenten enz...want het zullen mooie herinneringen worden,waar je later met plezier op terug gaat kijken.
    Nog een fijne,gezellige busreis terug. Knuffel van mama voor jens

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bedankt juffen Heidi en Vicky en Ellen en Peggy en Petra en misschien nog eentje waarvan ik de naam denkelijk niet meer herinner.Reusachtig véél bedankt !!!!!!!


    BeantwoordenVerwijderen